Horoscop de weekend 14/15 martie 2015. Rezumă-te la achitarea facturilor curente, nu cheltui banii aiurea

0
75

Iată ce ne rezervă astrele pentru acest week-end

Berbec

Este rost de întâlniri cu multă lume la finalul acestei săptămâni. Minunat este că ai energie, farmec, spor pentru a te descurca în orice situaţie ivită. Însă, tendinţa de a riposta în grabă la te miri ce mărunţiş îţi poate atrage oprobriul celor din jur. Alege-ţi vorbele şi acţiunile cu grijă. Depinde numai de tine dacă imaginea în ochii celorlalţi, poate chiar şi poziţia ta în cadrul unui grup se vor imbuntati în urma prestaţiei tale.

Taur

Te atrag subiectele filozofice, planurile de călătorie şi discuţiile cu oameni bine instruiţi în ale vieţii. Pe de altă parte îţi sunt favorizate activităţile de învăţare şi participarea la cursuri de weekend. Poţi afla multe lucuri interesante, dacă ai să îţi deschizi sufletul faţă de persoanele întâlnite în aceste zile. Însă este recomandabil să asculţi mai mult şi să vorbeşti strictul necesar. Serile acestui final de săptămână, foloseşte-le pentru a medita la cele aflate.

Gemeni

În primul rând, gândurile şi acţiunile tale sunt îndreptate spre îmbunătăţirea veniturilor, reducerea cheltuielilor şi valorificarea corectă a bunurilor deţinute în comun cu alţii. Este bine să te sfătuieşti atât cu cei dragi, cât şi cu specialişti în chestiuni financiare, înainte de a lua decizii importante. Deocamdată, rezumă-te la achitarea facturilor curente. Pe de altă parte, opreşte-te din goană zilnică şi bucură-te de cele mai mărunte lucruri.

Rac

Sunt zile favorabile pentru a relaţiona cu ceilalţi, dar în mod special cu partenerul de viaţă şi cu cei profesionali. Se pot pune bazele unor colaborări noi sau unui alt stil de viaţă, dacă este vorba despre persoana care îţi este alături în plan amoros. Însă, într-un anume fel, totul stă sub semnul responsabilităţilor bine stabilite şi a respectului reciproc. Relaţiile sau acţiunile comune cu alţii, care te obosesc sau te necăjesc prea mult ar fi bine să le eviţi.

Leu

La sfârşitul acestei săptămâni eşti foarte harnic şi te ocupi, atât de îndatoririle profesionale, cât şi de treburile gospodăriei. Dacă este vorba despre locul de muncă ar fi bine să ceri ajutorul colegilor, chiar dacă unii poate la prima vedere mai mult te-ar obstrucţiona în acţiuni. Ajutor primeşti din multe direcţii, totul este să-l accepţi şi să nu forţezi nota. Fii prudent şi dozează-ţi eforturile pentru că organismul tău va da semne de oboseală.

Fecioară

Ar fi bine să laşi deoparte treburile zilnice şi să te gândeşti la copilărie, la vremea adolescenţei. Îţi sunt favorizate activităţile împreună cu persoanele mai tinere decât tine. Retrăieşte vremurile dragi din trecut alături de rude şi prieteni apropiaţi, chiar dacă pe alocuri, unii îţi amintesc mai mult de neplăceri. Totul face parte din jocul vieţii şi are un farmec specific. Se recomandă prudenta la cheltuieli, pentru că tentaţia de a satisface mofturile altora este mare.

Balanţa

Finalul acestei săptămâni este favorabil treburilor gospodăreşti şi relaţionării cu membrii familiei. Este posibil să faci mai multe drumuri pe distanţe scurte, pentru a rezolva chestiuni domestice, patrimoniale sau pentru a ajuta o rudă. Pe de altă parte, fereşte-te de a te implica prea mult în treburile altora, deoarece rişti să pierzi timp şi energie vitală. Minunat ar fi să organizezi mese festive, la care să-i inviţi pe cei dragi, oferindu-le astfel o surpriză deosebită.

Scorpion

Se conturează excursii fie în scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale în acest weekend. Un aspect important sunt banii, bunurile sau favorurile pe care le poţi obţine pentru tine sau pe care le poţi cheltui pentru alţii. Găseşte un echilibru just între toate acestea şi fereşte-te de excese. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îţi pot oferi informaţii desoebite legate de îmbunătăţirea veniturilor tale dintr-o activitate profesională.

Săgetător

Sunt zile favorabile reevaluării cheltuielilor prioritare şi bugetului disponibil. Pot apărea din senin cheltuieli suplimentare fie pe mofturile celor dragi, fie constaţi că ai nevoie de lucruri sau servicii noi. Totuşi, provocarea acestui final de săptămâna este legată de felul în care te raportezi tu la bani, bunuri şi posibilitatea de a folosi strictul necesar. Doar tu eşti artizanul propriei vieţi, aşa încât plănuieşte în taina tot ce îţi doreşti.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îţi va aduce energie, spor şi o mare dorinţă de socializare. Posibil ca interacţiunea cu ceilalţi să lase mult de dorit, de aceea fii prudent şi ajuta sau oferă sfaturi numai dacă ţi se cer aceste lucruri. Cel mai bne ar fi să te ocupi de tine, să îţi trasezi planuri noi, să te debarasezi de obiceiuri, relaţii, situaţii care nu îţi mai sunt de folos. Serile acestui weekend, petrece-le vizonand un spectacol de teatru sau film alături de cei dragi.

Vărsător

Ar fi bine să te odihneşti acasă, departe de zogomotul cotidian. Sunt momente bune pentru a medita asupra adevăratelor valori ale vieţii. Zilele acestea se pot accentua conflictele profesionale, de aceea fii discret şi atent la ceea ce se petrece la serviciu. Totul este să vorbeşti strictul necesar, să eviţi luarea deciziilor pripite şi să asculţi atent ce îţi spun ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi articular.

Peşti

În acest weekend se pare că vei avea de-a face cu prietenii. Subiectele abordate cu aceste persoane sunt legate de domeniul socio-profesional în care activezi. Fii prudent şi nu îţi divulga intenţiile sau proiectele în care eşti implicat. Sunt persoane care poartă multe măşti în preajma ta, aşa încât nu te lăsa păcălit de vorbele lor bine ticluite. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber şi ascultă detaşat poveştile celor din jur. Vei afla lucruri interesante!

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments