Horoscop de weekend, 21/22 martie 2015. Energia astrală de la sfârşitul acestei săptămâni te va ajuta

0
67

Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend

Berbec  
Sunt momente exelente pentru demararea unor planuri noi de viaţă. Schimbă-ţi înfăţişarea, stilul de viaţă, relaţiile, tot ce crezi că ai nevoie pentru a te bucura de viaţă şi pentru a atinge alte orizonturi. În tot ce întreprinzi, bazează-te mai mult pe tine, dar fără să îi lezezi în vreun fel pe ceilalţi. Comunicarea este deficitara, aşa încât alege-ţi cu grijă vorbele. În serile acestui weekend, răsfaţă-te alături de prieteni, hoinărind prin locurile dragi.

Taur
Ţi-ar prinde bine să te odihneşti, să te desprinzi de forfotă cotidiană şi să te înconjori numai de persoanele dragi şi de încredere. Tentaţia de a continua activitatea profesională îţi aduce neplăceri serioase şi pe termen lung. Există conflicte ascunse la serviciu, însă deocamdată nu le poţi desluşi. Bine este să te ocupi strict de îndatoririle tale, să te fereşti de discuţii tainice şi să iei aminte la informaţiile care vin spre tine, prin căi neconvenţionale.

Gemeni
Ai şanse să îţi alcătuieşti proiecte măreţe alături de prieteni şi de persoanele care te sprijină în domeniul socio-profesional. Se deschide o etapă nouă în care vei putea lega relaţii noi, de bună calitate şi pe termen lung. Însă este posibil să apară discuţii aprinse, datorită opiniilor divergenţe pe teme diverse. Evită să vorbeşti pera mult şi mai ales să îţi expui observaţiile şi planurile persoanale. Acordă atenţie şi persoanei iubite sau copiilor.

Rac
Zilele acestui weekend îţi aduce multă lume în preajmă. Mai ales în segmentul profesional se pare că va trebui să fii prezent, să te implici în dezbateri, să relaţionezi cu şefii şi colegii. Se recomandă prudenta, deoarece izul conflictului pândeşte în umbră. Pe de altă parte, acasă, alături de familie şi rude s-ar putea să fie nevoie să participi la diverse reuniuni importante. Bunăvoinţa şi răbdarea te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine.

Leu
Există o mare dorinţă de a te apropia de cele sfinte la finalul acestei săptămâni. Îţi sunt favorizate călătoriile spirituale şi relaţiile cu oameni erudiţi. De asemenea ai şanse deosebite de a plănui călătorii în străinătate sau parcurgerea unor programe de instruire personală şi profesională. Orice alegi să faci vei observa că totul îţi va bucura sufletul şi îţi va îmbogăţi paleta educaţionala. Antrenează-i şi pe cei dragi în activităţile tale, în funcţie de nevoile sau dorinţele lor.

Fecioară
Energia astrală de la sfârşitul acestei săptămâni te va ajuta să îţi remodelezi personalitatea şi sistemul de valori. La prima vedere vei fi ocupat de aspectele materiale şi financiare comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Însă, dincolo de aparenţe, evenimentele în care eşti implicat te vor face să te gândeşti bine cum vei aborda, de acum încolo, totul. Deocamdată, aduna informaţii şi lasa deciziile majore pentru următoarele zile.

Balanţa
Relaţiile parteneriale stau sub semnul unor începuturi deosebite. Pe de o parte ai şanse să te desprinzi de relaţii şi colaborări care şi-au epuizat experienţele pentru tine. Fii prudent, pentru că există riscul demarării unor conflicte pe termen lung. Însă, pe de altă parte se conturează alte relaţii de colaborare, de parteneriat care îţi vor aduce beneficii la momentul potrivit. Evită să te implici emoţional în treburile altora şi ocupă-te mai mult de tine.

Scorpion
Munca şi sănătatea sunt două subiecte care îţi vor da bătăi de cap zilele acestea. Dozează-ţi eforturile, aranjează-ţi programul de viaţă, astfel încât să alternezi orele de muncă cu ele de odihnă şi evită discuţiile colegiale. Pe de altă parte ai şanse bune de a începe terapii deosebite sau o activitate profesională cu totul nouă. Deocamdată aduna informaţii şi sfătuieşte-te cu cei dragi. Marja de eroare este mare în tot ce întreprinzi, de aceea fii purdent.

Săgetător
Finalul acestei săptămâni îţi aduce în preajma copiii şi persoana iubită. Gândeşte-te să la oferi surprize plăcute, organizând în secret excursii în locuri deosebite sau activităţi recreative amuzante. Totuşi este posibil să ţi se răspundă zgomotos la planurile tale de divertisment. Ascultă ce ţi se spune şi modifica programul în funcţie de nevoile sau dorinţele celor dragi. Emotivitatea este accentuată, de aceea nu pune la suflet tot ce se spune sau petrece în aceste zile.

Capricorn
Familia, casă, rudele te vor solicita mult şi bine în zilele acestui weekend. Se deschide o etapă nouă în sectorul domestic, aşa încât fii prudent şi planifica totul pe îndelete. Posibil să apară discuţii aprinse cu membrii familiei, pe teme gospodăreşti sau pur şi simplu de la principii de viaţă diferite. Disciplinează-ţi gândurile, pentru că există riscul să iei decizii greşite sau să spui vorbe nepotrivite. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de ambianţa familială!

Vărsător
Sunt zile bune pentru a socializa cu persoanele din anturajul apropiat. Plăcerea ta inascuta de a comunica cu toată lumea este la cote mari, însă îţi poate aduce multe neplăceri. Înţelept ar fi să vorbeşti strictul necesar şi să eviţi a te hazarda în discuţii care depăşesc sfera ta cunoaştere. Pe de altă parte este posibil să călătoreşti pe distanţe scurte fie în vizită la rude şi prieteni, fie se iveşte pe neaşteptate o călătorie în interes de serviciu. Calm, răbdare, înţelegere!

Peşti
Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce informaţii preţioase legate de variante noi de câştig din munca desfăşurată în domeniul profesional. Tendinţa perioadei pe care o traversăm este de a cheltui nesăbuit, de aceea fii prudent. Dialogurile cu persoanele de încredere de la serviciu sunt favorabile lucrului în echipa şi câştigului satisfăcător pentru toţi cei implicaţi. Bine este să fii discret, să asculţi ce spun ceilalţi şi să joci cinstit.

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSimona Halep, în finala turneului de la Indian Wells (WTA), după retragerea Serenei Williams
Articolul următorOamenii de știință vor să învie morții printr-o tehnologie inovativă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments