Horoscop zilnic, 12 martie 2015. Zodia care are parte de bani şi norocoşii cu succes în dragoste

0
147

Horoscop zilnic, 12 martie 2015, prezentat de Neti Sandu.

PEŞTI

O să puteţi rezolva o problemă cu banca, să luaţi un credit, să cereţi amânarea unor rate sau să faceţi o refinanţare, ceva care să vă uşureze viaţa. O confirmare de la vreo comisie care va da acceptul pentru practicarea unei meserii sau ca să intraţi în posesia unor bani – bunuri.

BERBEC

Se conturează o nouă provocare la orizont şi o să aveţi curajul să vă implicaţi într-o activitate care va solicita la maximum şi care să v-aducă beneficii. Se poate să rezolvaţi o problemă referitoare la maşina pe care voiaţi s-o reparaţi sau s-o schimbaţi cu o alta.

TAUR

Poate găsiţi o soluţie convenabilă cu privire la ratele pe care le aveţi de achitat şi o să vă fie mai uşor, n-o să mai trebuiască să va-mprumutati de la un salariu la altul. E bine să nu vă zgârciţi la bani când vine vorba despre sănătatea voastră, vă duceţi la doctor, la analize medicale că să fiţi în formă maximă.

GEMENI

O s-aveţi şansă de a obţine un job care, cu toate c-o să vă stoarcă de resurse, va merita, probabil, ca bani şi promisiune de ascensiune profesională. Poate vă asociaţi cu nişte oameni care vă împărtăşesc pasiunile şi o să petreceţi ore bune împreună, să vă deconectaţi.

RAC

Poate aţi reuşit să vindeţi sau să cumpăraţi ceva care ar fi spre folosul întregii familii şi o să aveţi timp şi de voi de-aici încolo, să va-ngrijiti. O invitaţie pentru după-amiaza la un târg, o expoziţie, un eveniment monden şi o să vă faceţi noi prieteni pe-acolo.

LEU

O să va-ntelegeti mai bine cu şefii, cu coechipierii de la slujbă şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să meargă totul ca uns şi să câştigaţi mai uşor banii. Confirmare că vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport, ca să vă duceţi în străinătate, fie cu treaba, fie în interes turistic.

FECIOARĂ

O să luaţi o decizie referitoare la banii din bancă şi o să-i scoateţi sau îi depuneţi în alt cont, faceţi un depozit sau treceţi la investiţii. Poate vă interesaţi de sănătatea cuiva din familie care n-are bani de operaţie sau de un RMN şi alte analize costisitoare.

BALANŢA

Se pare c-o să faceţi progrese în materie de lucru cu avocaţii, ca să câştigaţi un proces, să primiţi ce e al vostru şi să vă salvaţi onoarea. O să va-ntelegeti cu fiinţa iubită, chiar dacă au fost ceva divergenţe de opinii şi suspiciuni reciproce, de infidelitate – poate.

SCORPION

Se va debloca o situaţie şi or să vă parvină banii pe care nu i-aţi luat la momentul stabilit şi o să vă permiteţi şi unele lucruri la care nu aveaţi acces. Vi se propune ceva nou de lucru care-o să vă stoarcă de energie, dar s-ar putea să merite banii. Vedeţi!

SĂGETĂTOR

Rezolvări – în cazul vostru, o să vi se dea dreptate într-o chestiune legată de serviciu sau de o muncă în particular şi se va semna un act important. O să daţi cărţile pe faţă la întâlnirea cu fiinţa iubită şi, odată spus adevărul, se va sparge şi ghinionul în dragoste.

CAPRICORN

Se poate s-aveţi nevoie de un notar, să puneţi pe hârtie un drept de proprietate, sau vă separaţi de cineva cu care nu mai formaţi un cuplu legal. Poate angajaţi o firmă care să repare, să zugrăvească pe-acasă ori să vă construiască un garaj, nişte dependinţe.

VĂRSĂTOR

Un suflu de prospeţime la voi, o să vă reinventaţi pentru că aveţi tot felul de idei ingenioase şi voi trăiţi mai mult în viitor decât în prezent. E posibil să vă luaţi maşina, scuter, sau altceva scump, dar foarte util atât vouă, cât şi familiei.

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Ninsoare fără precedent într-o localitate din Italia. Zăpada a atins 2,5 metri în doar 18 ore, blocând oamenii în case
Articolul următorACCIDENT la Casa Albă. Doi agenţi Secret Service, anchetaţi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments