Horoscop zilnic, 9 martie 2015 . Controlează-ți stările și reacțiile!

0
55

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de azi

Berbec
Dialogurile cu prietenii îţi pot oferi informaţii deosebite legate de relaţiile tale parteneriale. Însă ascultă ce îţi spun ceilalţi şi evită să emiţi judecaţi pripite. Traversezi o perioadă în care eşti tentat să ripostezi la cel mai banal amănunt. Controlează-ţi stările şi reacţiile, pentru că beneficiezi de respectul şi susţinerea reală a celorlalţi.

Taur
Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să te ocupi mai mult de treburi uşoare, de rutină. Pe cât posibil evita consultaţiile şi analizele medicale, pentru că riscul apritiei erorilor este mare. În a doua parte a zilei te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul iureşului cotidian, cu forţa ta nativă de a munci mult şi bine. Fereşte-te de colegii de muncă, deocamdată!

Gemeni
Săptămâna debutează cu multă forfota la serviciu. Minunat este că primeşti ajutoare considerabile din partea şefilor. Dar, colegii s-ar putea să te obstrucţioneze în diverse feluri, de aceea fii prudent. Totuşi, cu răbdare şi discernământ vei rezolva totul cu bine. Îngrijeşte-ţi atent sănătatea, pentru că există niscai neplăceri vechi.

Rac
Este o zi în care te poţi ocupa pe îndelete de activităţile dragi sufletului tău. Capacitatea ta de creaţie este mare şi astfel din mâinile tale ar putea ieşi adevărate opere de artă. Antrenează-i şi pe cei dragi, alături de tine şi desfăşuraţi împreună activităţi recreative. Chiar dacă în amor vor apărea câţiva nori, foarte uşor îi poţi îndepărta cu un zâmbet din toată inima.

Leu
Segmentul domestic este temă importantă a acestui început de săptămână. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tău moral şi material. Însă, pe de altă parte vei fi nevoit să rezolvi şi treburile casei rămase restante. Împreună cu cei dragi poţi planifica călătorii în străinătate sau diverse cursuri de perfecţionare necesare în domeniul profesional.

Fecioară
Sunt momente favorabile pentru activităţi intelectuale şi pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte, călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent în vorbe şi fapte. Ascultă mai mult şi vorbeşte strictul necesar. Spre seară vizionează un film amuzant.

Balanţa
Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Îţi vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional în care activezi, fie cineva drag te ajuta din senin, în aparenţă. Sunt posibile discuţii aprinse, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei profesionali, pe seama faptului că râvnesc la fondurile tale materiale. Fii prudent şi tine doar pentru tine ceea ce ai!

Scorpion
Stările tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef să te ocupi de mai multe treburi în acelaşi timp, însă nu se recomanda. Orientează-te spre priorităţi, dar spre cele uşoare. Energia vitală este la cote minime, având astfel nevoie de odihnă prelungită. Spre seară, ţi-ar prinde compania şi dialogurile cu cei dragi.

Săgetător
Este o zi în care este bine să te ocupi numai de treburi uşoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evită spaţiile aglomerate, discuţiile de anvergură cu multă lume şi luarea deciziilor. De mare folos îţi sunt prezenta şi sfaturile celor dragi. Posibil să te necăjeşti datorită reproşurilor unor persoane din anturajul apropiat, însă sunt momente pasagere.

Capricorn
Veştile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi te pot pune pe gânduri. În a doua parte a zilei, un prieten sau o persoană care undeva, cândva te-a sprijinit bine în activităţile tale profesionale îţi va oferi explicaţii şi sfaturi deosebite. Totul este să ai răbdare să îl asculţi şi să eviţi luarea deciziilor grăbite.

Vărsător
Dacă în prima parte a zilei ai preocupări filozofice, spre prânz vei fi nevoit să te ocupi te activităţile de rutină de la locul de muncă. Totuşi, cu puţin efort ai putea îmbina utilul cu plăcutul. Fii prudent, pentru că dialogurile cu şefii vor fi purtate pe tonuri înalte. Ascultă ce au de zis aceştia şi îndeplineşte-ţi sarcinile de lucru corect şi la timp.

Peşti
În prima parte a zilei este bine să te ocupi de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. De asemenea, verifică-ţi atent bugetul şi documentele care atestă că ai făcut diverse plăti. Posibil ca partenerul de viaţă sau colaboratorii să aibă nevoie de ajutorul tău material. Mai întâi rezolva cheltuielile tale personale şi după aceea ajută-i şi pe alţii.

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din cămară
Articolul următorMiracol în apele îngheţate ale râului Utah. Un bebelus de un an a supravieţuit după ce a stat 14 ore în apă, prins în centura de siguranţă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments