Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2015. Cel mai probabil, eşti preocupat de starea ta materială

0
49

Iată ce ne rezervă astrele petnru ziua de azi, 4 martie 2015

Berbec
Impulsurile de a acţiona într-o direcţie destul de riscantă, fie că este vorba de amor, de partea financiară sau chiar de testarea limitelor fizice, sunt de greu de stăpânit astăzi, mai ales în prima parte a zilei, când eşti dispus să arăţi lumii tot ce poţi. Nu sunt excluse nici momente plăcute, venite că din senin, însă e recomandat să spui da, numai după a analiza atentă şi realistă.

Taur
Nu caută în alte părţi susţinerea de care ai atâta nevoie, fiindcă ea este acasă, în sânul familiei, chiar dacă aparent nu se face prea uşor simţită. Este posibil să primeşti un ajutor nesperat sau la rândul tău să fii generos cu cei dragi. Oricât de nonconformiste ar fi unele tendinţe, nu te sfii să încerci ceva nou, fie legat de amenajarea locuinţei, fie în modul cum alegi regulile jocului în dragoste.

Gemeni
Cei doi benefici Venus şi Jupiter, creează contexte favorabile ce se pot fructifica în viitor, frecvent cu aportul prietenilor. Însă, pentru asta trebuie să fii activ în mediul social şi să ai un plan, deschiderea către idei şi abordări inovative fiind deja existenţa. Este ideal să fii omul potrivit la locul potrivit, fără a lua astăzi deciziile definitive. După prânz, aloca puţină atenţie sectorului domestic.

Rac
Cel mai probabil, eşti preocupat de starea ta materială dar şi de ceea ce te poate pune în valoare în mediul socio-profesional, de aceea, poţi fi tentat, pe criterii influenţate de statusul emoţional, să nu ratezi oferte de implicare în proiecte ambiţioase, care promit câştiguri importante, sau chiar să investeşti pentru o schimbare radicală de imagine. Totuşi, n-ar strica să ceri şi părerea cuiva apropiat.

Leu
Atunci când gândeşti pozitiv, lucrurile se leagă mai uşor, iar astăzi nimic nu pare să stea în calea entuziasmului tău. Poţi beneficia de oportunităţi de asociere ivite din relaţia cu cineva de peste hotare, de o bursă de studii sau chiar de o vacanţă minunată. Nu te grăbi, alege ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine, fii nonconformist, dar nici nu uita de aspectele financiare ce trebuie analizate.

Fecioara
Acum, te simţi încrezător şi-ţi iei inima-n dinţi lăsând în urma relaţii pentru care nu merită să te sacrifici sau în care nu e cazul să mai investeşti. Până la urmă îţi poţi schimba stilul de viaţă, important este să vrei, chiar dacă acest lucru presupune o transformare interioară şi unele renunţări. Meditează şi cauta soluţii raţionale, fără a lăsa orgoliul şi tendinţele egoiste să se amestece.

Balanţa
Socializarea îţi prieşte, te faci cu uşurinţă remarcat iar atitudinea de cuceritor s-ar putea să dea roade mai ales în cercul tău prieteni, unde se poate ivi un personaj interesant dar şi un posibil asociat sau susţinător pentru planurile tale de viitor. Totuşi, nu pune pe primul loc tendinţa de a dovedi ce poţi, ci mai degrabă fii deschis la experienţe noi. Seara, este bine să fii doar tu, cu gândurile tale.

Scorpion
Energia nu-ţi lipseşte, ba din contră, ceea ce te poate predispune şi la acţiuni impulsive, chiar riscante, pe lângă cele curajoase şi inspirate. Vrei să fii în centrul atenţiei, să dovedeşti ce poţi, iar asta te împinge la suprasolicitare dar şi la şanse mai bune de a fi apreciat pentru eforturile tale. Deci, cântăreşte-ţi bine avântul optimist, eventual cere sfatul unui prieten de nădejde.

Săgetător
Ai ocazia să te evidenţiezi prin ceva inedit, creativ, care implică curaj dar şi iniţiativă. Poate iei în calcul un proiect avut în vizor încă din septembrie trecut, acum ivindu-se şanse favorabile de care este bine să profiţi, prin implicare concretă. Nici ocaziile de a-ţi ieşi o nouă dragoste în cale nu sunt excluse, cu atât mai mult cu cât eşti dispus să călătoreşti şi să experimentezi.

Capricorn
Este posibil să simţi că a venit momentul potrivit pentru unele decizii legate de locuinţa ta sau chiar de relaţia cu membrii familiei. Totuşi, evita cu orice preţ implicarea emoţiilor în deciziile tale, cu atât mai mult tendinţa de a face abuz de putere. Este important să-ţi revizuieşti mentalitatea pentru a deveni mai deschis la anumite abordări care până acum ţi se păreau de neconceput.

Vărsător
Fii deschis, nonconformist, exprimă-ţi cu toată încrederea originalitatea dar şi inspiraţia creativă şi astfel îţi măreşti şansele de a atrage în preajma ta un partener potrivit, pe gustul tău, care să te aprecieze. Totuşi, oricât de mare ar fi entuziasmul, nu te grăbi a promite ceva de la prima ofertă, fiindcă se poate să ai de unde alege. Acordă-ţi timp la sfârşit de zi pentru analiza sentimentelor tale.

Peşti
Dacă ai identificat care ţi-e mediul cel mai prielnic şi te-ai îndreptat într-acolo, mai rămâne să şi acţionezi la modul concret. Astfel, cu puţin curaj de a te pune în valoare într-un mod cât mai original, ai şanse bune de a înregistra rapid profituri dar şi recunoaştere la locul de muncă. Nu uita nici de relaţia cu partenerul de cuplu sau chiar cu un eventual asociat, ce trebuie tratată cu atenţie şi responsabilitate.

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGeorge Puşcaş trece printr-o perioadă excelentă a carierei. După Werder Bremen, încă un club de top din Germania îl doreşte
Articolul următorEdward Snowden este pregătit să se întoarcă în SUA dacă i se garantează un proces echitabil, susţine avocatul acestuia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments