Klaus Iohannis, la bilanțul MAI: „Toți ne dorim o Românie sigură, în care relația dintre stat și individ se construiește pe respect reciproc”

0
49

Klaus Iohannis a participat luni, la primul bilanțul M.A.I., în calitate de șef al statului. Președintele a subliniat că nimeni nu este mai presus de lege, care este aceeași pentru toți.

 

Iohannis a precizat că unul din obiectivele anului 2015 o reprezintă siguranța cetățenilor. Acesta a mai afirmat că își dorește o poliție preventivă, axată mai mult pe siguranța cetățenilor, precum și o jandarmerie mai prezentă tot pentru siguranța românilor.

 

„Dați-mi voie să mă refer la relația dintre stat și cetățean, la aplicarea legii și la perspectivele pentru anul 2015. Sunteți prima interfață dintre stat și cetățean. Și toți ne dorim o Românie sigură, în care relația dintre stat și individ se construiește pe respect reciproc. Într-o societate democratică, ordinea și siguranța se împletesc. În actualul context, aveți un rol special și o misiunea aparte. Sunteși chemați să puneți în practică aceste principii și să răsăpundeți unor așteptări”,  afirmat Iohannis.

 

Șeful statului a mai spus că este nevoie de o muncă de informații mai consistentă, care să vizeze și protecția propriilor cadre ale ministerelor.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments