Lipsa unui loc de muncă l-a împins pe un tânăr botoşănean în pragul sinuciderii

0
70

Un tânăr botoșănean a ajuns luni seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoşani, după ce a încercat să își pună capăt zilelor și a înghițit mai multe pastile, care se eliberează în mod normal doar pe bază de rețetă.

D.B., un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani a ajuns într-o stare gravă la UPU, în seara de luni, în jurul orei 20.00, fiind transportat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), după ce a încercat să se sinucidă și a înghițit mai multe comprimate de Xanax, un medicament antidepresiv, eliberat în mod normal pe bază de rețetă.

Din câte se pare, tânărul nu ar fi la primul gest de acest fel, iar asta după ce se afla de ceva timp în evidența Spitalului de Psihiatrie din Botoșani, fiind diagnosticat ca suferind de o severă depresie, din acest motiv având acces la medicamentul pe care l-a folosit din dorința de a-și pune capăt zilelor.

Mai mult decât atât, băiatul de 19 ani le-a spus medicilor că motivul pentru care a recurs la un asemenea gest ar fi faptul că nu și-a găsit până acum nici un loc de muncă, după mai multe căutări, iar acest nenoroc ar fi accentuat starea de depresie în care se afla acesta.

D.B. va fi transferat, cel mai probabil, pe una dintre secțiile Spitalului de Psihiatrie din municipiul Botoșani, pentru a rămâne sub atenta supraveghere a medicilor.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: botosaneanul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBulgarii voiau să-l "importe" pe Horia Georgescu! L-AU FILMAT ÎN CĂTUŞE!
Articolul următorHoria Georgescu a demisionat de la șefia ANI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments