Mama lui Ponta, la TV: „Am simțit jena de a fi privită 40 de minute. Nu a fost vina vina procurorilor”

0
110

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a povestit, sâmbătă seara, episodul în care s-a întâlnit cu jurnaliştii, în momentul în care a fost audiată la DNA Ploieşti, în dosarul în care ginerele ei, Iulian Herțanu, este arestat preventiv.

 

„Am avut teamă de a mă întâlni cu presa. Când am intrat în curte (la DNA – n.red.), mi-am adus aminte de când eram pionier, stăteau aliniaţi şi am avut un gest de deschidere a mâinilor…până când am ajuns aproape de ei şi am avut impresia că sar pe mine”, a declarat mama prim-ministrului, într-o emisiune la Antena 3.

 

Aceasta a vorbit şi despre cele 40 de minute în care a trebuit să aştepte pe holul instituţiei, fiind filmată continuu de camerele televiziunilor.

 

„Sigur că am simţit jena de a fi privită 40 de minute, cu aparatele lipite de geam să mă filmeze. Să ai răbdare să filmezi un om care nu făcea nimic, stătea pe bancă… Mi-ar fi plăcut să nu fiu ţinută în geam”, a menţionat ea.

 

Totuşi, Cornelia Naum a spus că aşteptarea de 40 de minute de la DNA Ploieşti nu a fost din vina procurorilor, ci a fost cauzată de faptul că avocatul care a însoţit-o pe mama premierului nu avea un document necesar pentru audiere.

 

Cornelia Naum a precizat că, în calitate de martor, nu avea voie să fie audiata cu avocat, aşa că avocatul a trebuit să ia o delegaţie de la firma de la Bucureşti, care să ateste că de fapt îl reprezintă pe ginerele sau, care are dreptul să afle ce declară un martor în dosar.

 

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a ieşit joi, din sediul DNA Ploieşti, după o oră de audieri în calitate de martor în dosarul în care ginerele ei, Iulian Hertanu, arestat preventiv, este cercetat pentru fraudă cu fonduri UE şi organizarea unui grup infracţional.

 

Întrebată dacă este consiliera a lui Iulian Herțanu, soţul fiicei sale, mama prim-ministrului a răspuns: „Sunt soacra, soacra nu e consilieră”.

 

Soacra lui Iulian Herțanu a fost vizibil deranjată de jurnaliştii prezenţi, înaintând cu greu printre aceştia: „Sunteţi absolut imposibil de înţeles. Chiar vreţi să ne batem, să ne îmbrâncim? (…) Doamne, ce meserie grea aveţi!”.

 

Cornelia Naum rămâne cu calitatea de martor în acest dosar, potrivit avocatului său, Bogdan Vlad.

 

„Doamnă are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei. A participat la nişte discuţii la un moment dat dintre persoane care au calitate în acest dosar”, a spus avocatul.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments