Mercedes confirmă lansarea primului pick-up premium din lume

0
72

Mercedes caută să îşi extindă nu doar gama de modele pentru pasageri, ci şi gama de modele utilitare. O recunoaşte chiar Volker Mornhinweg, şeful diviziei Mercedes Vans, care susţine că viitorul ne va aduce şi un pick-up premium semnat de constructorul din Stuttgart, cel mai probabil până la sfârşitul acestui deceniu.

 

Va fi primul pick-up de clasă medie din lume, deschizând astfel drumul către un nou segment.

„Un pick-up Mercedes Benz va avea o contribuţie importantă la atingerea ţintelor noastre de vânzări. Vom intra pe acest segment cu identitatea de brand pe care o ştiţi deja şi cu toate atributele brandului. Ne vom concentra pe siguranţă, confort, motorizări şi valoare”, a declarat Dieter Zetsche, preşedintele grupului Daimler.

 

În anunţul oficial, Mercedes îşi motivează simplu decizia: segmentul pick-up-urilor medii trece în prezent printr-o transformare, maşinile fiind folosite mai mult pentru scopuri personale, nu neapărat pentru scopuri utilitare. Mai mult, clienţii unor asemenea vehicule, indiferent de utilizarea lor, îşi doresc să beneficieze de atributele unor maşini normale.

 

Prin urmare, Mercedes simte că ar putea exploata această tendinţă cu prima propunere premium. Prima schiţă oferită de constructorul german întăreşte intenţia de a dezvolta un pick-up gata să ofere confortul, siguranţa şi designul unei maşini de pasageri.

Noul pick-up Mercedes se va adresa doar anumitor pieţe la nivel mondial: America latină, Africa de sud, Australia şi Europa, scrie automarket.ro.

 

 

 

(Sursa: automarket.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments