Municipalitatea ieșeană va demara duminică, un program general de curăţenie în pieţele din oraș

0
118

Acţiunea este coordonată de Ecopiaţa SA, societate din subordinea Primăriei, şi va duce la închiderea temporară a unor sectoare de piaţă. Cele mai multe sistări ale activităţii de comerţ vor fi în perioada 28 – 30 martie, transmite Ziarul de Iași.

 

„Pieţele agroalimentare vor intra într-un amplu proces de curăţenie. Astfel, în ultimele două săptămâni ale lunii martie, pieţele se vor închide pe sectoare“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sebastian Buraga.

Prima piaţă unde vor interveni autorităţile este cea din Alexandru cel Bun. Duminică (22 martie), de la ora 14, va fi închis sectorul de tarabe legume-fructe, iar luni va veni rândul sectorului de lactate, de asemenea de ora 14.

 

Sectoare din Piaţa Nicolina vor fi închise pe 29 martie (legume-fructe) şi luni, 30 martie (lactate).

La Piaţa Sudului va fi închis platoul (29 martie), iar în următoare zi nu va fi disponibilă zona de parcări exterioare, unde se află şi sectorul cartofi şi legume-fructe.

 

Sâmbătă (28 martie) şi duminică (29 martie) va intra în curăţenie Piaţa Hala Centrală, atât în interior, cât şi în exterior, în ambele zile închiderea fiind programată de la ora 16.

 

Ultimul loc în care vor interveni autorităţile este Piaţa Independenţei, care va fi închisă duminică (29 martie) şi luni (30 martie) începând cu ora 16.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments