Negocieri între PNL și partidul lui Geoană pentru semnarea unui Acord de guvernare

0
62

PNL a anunţat, joi, că prim-vicepreședinții PNL Teodor Atanasiu și Cătălin Predoiu au avut o întrevedere cu liderii Partidului Social Româneasc (PSRO), pentru discuţii despre formarea unei majorităţi parlamentare, relatează Mediafax.

În urma negocierilor s-a stabilit că, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele partide să va semna un Acord de guvernare.

”În cadrul întrevederii, s-a decis formarea unor echipe de lucru care să discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodată, s-a convenit ca, în final, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formațiuni în privința programului de guvernare, PNL și PSRO să semneze un acord de guvernare. Acesta reprezintă primul pas, după răspunsul PSRO la invitația PNL de a discuta pe tema programului de guvernare”, arată PNL.

Liberalii mai menţionează că discută cu toți parlamentarii independenți care doresc să se alăture programului său de guvernare.

Senatorul Mircea Geoană a anunțat, la începutul lunii martie, că în cadrul Biroului Național de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis înființarea unui nou partid de stânga, Partidul Social Românesc, ca răspuns la ”grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta”.

 

 

 

 

 

 

Sursa: romanialibera

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments