Nicolo Napoli vrea a cincea victorie consecutivă. Oţelul – CSMS Iaşi, de la 15:30. Echipele probabile

0
108

Oţelul – CSMS Iaşi, Liga 1, Etapa 22. Un meci interesant al etapei a 22-a se va disputa la Galaţi, de la 15:30, acolo unde Oţelul va primi vizita celor de la CSMS Iaşi, echipă ce a câştigat toate cele petru partide din retur. Florin Marin a declarat că echipa are nevoie de susţinerea suporterilor pentru că în meciul cu CSMS Iaşi vor fi cu siguranţă momente delicate.

„Fac un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină. Cu siguranţă în timpul meciului vor fi şi momente delicate, dar le putem depăşi mai uşor alături de ei. Iaşiul traversează o formă bună, nu e la îndemâna oricui să câştigi împotriva echipelor cu care au jucat ei, cu atât mai mult nici să nu primeşti gol. Au jucători buni, se organizează bine defensiv şi pe contraatac sunt foarte periculoşi. Sper ca noi să câştigăm, sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc. Am încercat şi în partidele anterioare să învingem, nu am ce să le reproşez băieţilor din punctul de vedere al atitudinii, au făcut un efort mare, dar din păcate au fost unele greşeli care ne-au împiedicat să obţinem mai mult, mai ales în jocurile cu Braşov şi Botoşani”, a spus Florin Marin.

De partea cealaltă, preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, i-a avertizat pe elevii lui Nicolo Napoli că partida din deplasare cu Oţelul Galaţi va fi extrem de dificilă, deoarece gazdele îşi vor juca ultima şansă de rămânere în Liga I.

„Venim după o serie de patru meciuri câştigate, dar partida cu Oţelul Galaţi este cea mai grea de până acum. Oţelul îşi joacă ultima şansă cu noi! Trebuie să fim foarte atenţi şi să continuăm seria de rezultate bune pentru că distanţa de linia retrogradării este foarte mică şi orice eşec ne poate duce iar sub linie”, a spus Prunea.

Oţelul – CSMS Iaşi, echipele probabile:

  • Oţelul (4-2-3-1): Hotoboc – Solomou, G. Miron, Cucu, Murgoci – Helder, E. Dică – L. Iorga, Cernat, I. Popa – Yulu-Matondo
  • CSMS Iaşi (4-4-2): Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu – Bădic, Enescu, Fabio Braga, Ciucur – Onduku, Golubovic

 

 

(Sursa: prosport.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIeșean urmărit internațional, capturat în Dumești
Articolul următorDe ce vinul roșu se potrivește așa de bine cu friptura
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments