O bătrână din Germania s-a ridicat din sicriu şi a întrebat: "Unde sunt?". Angajatul de la pompe funebre a leşinat de frică

0
81

Poveste desprinsă din filmele de groază în Germania, unde un angajat al unei companii de pompe funebre a leşinat de frică, după ce capacul unui sicriu s-a descris, iar bătrână care fusese pronunţată moartă, s-a ridicat şi a întrebat: „Unde sunt?”.

Femeia, în vârstă de 92 de ani, fusese pronunţată moartă cu câteva ore înainte, chiar în azilul de bătrâni din Gelsenkirchen unde locuia, şi tranportata imediat la casa de funeralii Munstermann.

Când angajatul companiei şi-a revenit din leşin şi.. şoc, a văzut-o pe bătrâna liniştită, în sicriu, cu ochii deschişi. După ce i-a verificat pulsul, a sunat de urgenţă la ambulanţă, care a transportat-o la spital. Familia a fost anunţată imediat că femeia este încă în viaţă.

Poliţia a pornit o anchetă în acest caz. Potrivit personalului azilului de bătrâni, femeia a fost găsită, duminică seara, în pat de un asistent, care a crezut că nu mai respiră. Acesta a chemat un doctor, care a pronunţat decesul.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMoldova are la dispoziție 410 milioane de euro până în 2017 pentru implementarea agendei europene
Articolul următorVIDEO. Propaganda rusească atacă din nou Republica Moldova
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments