Oops! Datele personale ale lui Obama și Putin, dezvăluite din greșeală de organizatorii summitului G20, de la Brisbane

0
77

O gafă de proporţii, din timpul summitului G20 de anul trecut, de la Brisbane, iese la iveală datorită jurnaliştilor de la The Guardian.

 

Jurnaliștii de la publicația britanică au descoperit că datele din paşapoartele celor mai puternici lideri ai planetei, printre care Barack Obama şi Vladimir Putin, au fost dezvăluite.

 

Departamentul australian pentru Imigraţie a trimis, din greşeală, informaţiile către organizatorii Cupei asiatice de fotbal.

 

Email-ul conţinea date personale ale tuturor celor 31 de lideri care au luat parte la reuniune G20. Din fericire, cei care au primit mailul şi-au dat seama de gafă şi l-au şters.

 

Cu toate acestea, jurnaliştii britanici au primit informaţia pe surse, au cerut un răspuns de la guvernul australian şi acesta şi-a recunoscut gafa.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRusia. A fost identificată persoana care a pus la cale asasinatul împotriva liderului opoziției, Boris Nemțov
Articolul următorDeputatul UDMR, Marko Attila, al doilea aviz primit din partea Comisiei juridice la solicitarea DNA de arestare preventivă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments