Percheziții la șeful Centrului Operațional Extindere Rețea Argeș, din cadrul societății CEZ

0
57

 Polițiștii de la ”Economic” din Argeș și mascații au dat buzna, luni dimineață, în locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu. Printre cei vizați, ar fi, conform unor surse judiciare, Ștefan Frântu, șeful Centrului Operațional Extindere Rețea Argeș, din cadrul societății CEZ.

Nouă percheziții sunt efectuate luni în județul Argeș, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu. „Acțiunea vizează probarea activității infracționale a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu. Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că un bărbat ar fi favorizat o societate comercială, pentru ca aceasta să obțină lucrări la rețeaua de instalații electrice de pe raza județului Argeș”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș. Conform estimărilor anchetatorilor, prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste două milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, una dintre descinderi are loc la domiciliul lui Ștefan Frântu. Acesta este suspectat că, în calitatea pe care o avea în cadrul CEZ, ar fi favorizat o firmă pentru obținerea de contracte de lucrări.

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO/FOTO. Basarabia comemorează 23 de ani de la războiul de pe Nistru
Articolul următorO adolescentă a fost UCISĂ şi INCENDIATĂ de mulţime într-o piaţă din Nigeria
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments