PNL va vota pentru ridicarea imunităţii lui Şova, Vâlcov şi Nicolescu. Liberalii vor fi filmaţi în timp ce votează

0
59

Theodor Atanasiu, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, a declarat, într-o emisiune la postul de radio RFI, că liberalii vor vota  pentru ridicarea imunităţii şi pentru începerea urmăririi penale pentru toţi parlamentarii.

„Am discutat să vedem care este soluţia tehnică pe care o găsim pentru a filma votul parlamentarilor PNL şi a-l pune pe site-ul partidului, în aşa fel încât să nu mai avem discuţii ulterioare despre modul în care s-a votat (…). Grupurile parlamentare ale Partidului Naţional Liberal au hotărât să facă un vot la vedere, să arate bilele, ei să fie filmaţi în momentul în care votează şi apoi să punem pe site-ul partidului acest vot”, a spus Atanasiu.

Vicepreşedintele PNL este de părere că este acum nevoie de şi de „procedură mai facilă de începere a urmăririi penale, respectiv de arestare în cazul celor care sunt în Parlament”, pentru aceasta fiind necesar eliminarea „filtrului parlamentar” în cazul miniştrilor senatori sau deputaţi.

Senatul şi Camera Deputaţilor au în lucru, săptămâna aceasta, trei cereri din partea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive, pentru deputatul liberal Theodor Nicolescu şi senatorii PSD Dan Şova şi Darius Vâlcov.

 

 

 

 

 

 

Sursa: romanialibera

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments