Porsche a creat un stilou din aur de 14 carate care costă 25.000 de euro

0
90

Constructorii premium sau de modele exotice au înţeles de mult că pot atrage clienţi nu doar în maşinile lor, ci şi în magazinele cu accesorii.

 

Porsche a dezvoltat deja un cult al brandului după ce a înfiinţat divizia Porsche Design, responsabilă cu crearea unor obiecte exclusiviste pentru clienţii pretenţioşi, care vor să vadă logo-ul brandului german nu doar pe maşină, ci şi pe articolele vestimentare sau pe birou.

 

Ultima creaţie a diviziei Porsche Design este un stilou botezat P3135 Solid Gold Limited Edition. Numele sugerează specificul acestui instrument de scris. El a fost creat dintr-o singură bucată de aur solid, de 14 carate, însă peniţa a fost produsă separat, din aur de 18 carate. Designerii nu au făcut rabat de la nimic, până şi mecanismul intern fiind tot din aur de 14 carate.

 

Nu lipsesc logo-ul Porsche şi, în interiorul tocului, o plachetă pe care este inscripţionat numărul stiloului. Potrivit Porsche Design doar 11 stilouri de acest gen vor fi create la nivel mondial.

Preţul exclusivităţii este unul pe măsură: fiecare stilou va costa 25.000 de euro şi va putea fi găsit doar în anumite centre specializate ale brandului german.

 

 

 

(Sursa: automarket.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPovestea cutremurătoare a celebrei Celine Dion. Vezi de ce s-a retras din vizorul camerelor video
Articolul următorVIDEO. Memorialul lui Nemţov din centrul Moscovei a fost vandalizat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments