Premiile Târgului de Carte LIBREX 2015. Klaus Iohannis, câștigător la categoria „Bestseller”

0
92

Editura Polirom din Iași a câștigat marele premiu al celei de-a 23-a ediții a Târgului de carte LIBREX. În acest an, la cea de-a 22-a ediție, participarea a fost una record: 170 de edituri, de departe cea mai reușită ediție. Duminică, târgul de la Iași își va închide porțile.

 

Sâmbătă a avut loc festivitatea de premiere, Marele Premiu al Târgului de carte LIBREX fiind câștigat de cunoscuta editură ieșeană POLIROM. Urmează cinci premii unde disputa a fost aprogă: Premiul OVIDIU pentru editarea culturii clasice a revenit grupului Corint din București, iar premiul SOCEC, pentru promovarea culturii române contemporane, editurii Humanitas.

 

 

 

Editura Știința din Chișinău a primit distincția ȘARAGA pentru cea mai importantă ediție critică, iar volumul “Pas cu Pas” de Klaus Iohannis a fost distins cu premiul Best-seller.

Premiul pentru bibliofilie a fost acordat editurii Doxologia, iar premiul pentru cartea de artă editurilor Universității Transilvania din Brașov și Junimea din Iași.

 

 

În total, la cea de-a 23-a ediție a Târgului de Carte LIBREX de la Iași au fost decernate 15 premii și 2 diplome.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Șapte excursii cu trenul prin Europa pe care trebuie să le încerci într-o viaţă
Articolul următorSistemul medical ieșean a mai făcut o victimă. Pentru o fetiță de numai un an, salvarea a venit mult prea târziu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments