Prostia prin care se acuză singur: Andrieș șterge din calculator probele, după modelul Ridzi. Dezvăluirile 7EST: „Cupola” Timofte la Tomești

0
461

Patronul Confi Mentor, abonată la banii Primăriei Tomești, a șters de pe Facebook toate pozele în care apărea alături de familia primarului Ștefan Timofte: la nuntă, în campania electorală, la sala de sport sau în concediu la Putna. Ștergerea pozelor îl incriminează și mai tare, 7EST având însă capturi ce nu vor dispărea niciodată. Alin Andrieș a primit 1,5 milioane de lei în doi ani, prin încredințări directe, de la Primăria Tomești.

 

Într-o încercare disperată de a şterge urmele relaţiei de prietenie pe care o are cu primarul Tomeştiului, Ştefan Timofte, omul de afaceri Alin Andrieş şi-a şters de pe Facebook toate fotografiile în care apare alături de primar și care au fost deja publicate de 7EST.

 

 

 

A eliminat până şi fotografiile din campania electorală din 2012, când l-a sprijinit direct pe bunul său prieten, împărțind pungi cu cadouri prin Tomești și purtând însemnele electorale ale PNL, partidul din care făcea parte, la acea dată, primarul Timofte.

 

 

 

 

 

Alin Andrieş, patronul de la Confi Mentor, primeşte constant contracte prin încredinţare directă în baza relaţiei personale pe care o are cu Ştefan Timofte. Andrieş a confirmat, de altfel, că a lucrat împreună cu Ştefan Timofte la Tepro, în perioada 1991-1993, şi că acolo s-au cunoscut. Au petrecut mult timp împreună şi sunt parteneri de fotbal.

 

Citește și „Cupola” din Tomești: primarul Timofte și prietenul Andrieș dau iama în bani publici

 

În ultimii doi ani, aproape toată cifra de afaceri a Confi Mentor a fost asigurată de către Primăria Tomeşti. Primarul Ştefan Timofte i-a oferit prietenului său contracte de peste 1,5 milioane de lei prin încredinţare directă.

 

 

În imaginile șterse, cei doi apar împreună în campanie, la nuntă, la o masă într-o pensiune din Putna și în alte ipostaze din viața de zi cu zi. Într-o fotografie, primarul Ștefan Timofte apare alături de băiatul lui Andrieș. Patronul Confi Mentor comentează poza: ”Fiul meu și Prietenul meu”, numindu-l pe primar, din respect, ”Prieten” cu P mare.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Nu trece o zi fără ca Statul Islamic să nu decapiteze ostatici! Alți opt prizonieri executați
Articolul următorDNA cere încuviinţarea reţinerii şi arestării lui Dan Şova
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments