VIDEO. Traian Băsescu, atac direct la Gabriela Firea: „A transferat bani de la Crescent, firma fostei Securități, către o firmă din cadrul Grivco”

0
73

Fostul președinte Traian Băsescu va fi audiat ca suspect în dosarul deschis în urma plângerii parlamentarului Gabriela Firea împotriva sa. În acest context, el a acuzat-o pe aceasta că a transferat bani de la Crescent, firma fostei Securități, către o firmă din cadrul Grivco, al cărei administrator era.

 

El le-a spus jurnaliștilor că va merge, miercuri, la Parchetul General în calitate de suspect.

 

 Sursa: b1.ro

 

Pe de altă parte, la plecarea de la sediul PMP, el a lansat un atac dur la adresa Gabrielei Firea. Fostul președinte a spus că aceasta a luat, ca împrumut, bani de la Crescent pentru o firmă din cadrul Grivco, dar pe care nu i-a mai dat înapoi. Este vorba despre „spălare de bani”, a mai spus Traian Băsescu.

 

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a precizat ieri că Traian Băsescu a fost citat de procurori pentru a da explicaţii în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj şi ar urma să se prezinte la audieri în cursul zilei de miercuri. Apărătorul Gabrielei Firea a adăugat că va asista la audierea fostului şef al statului.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments