Un an și zece luni de pușcărie pentru incendierea mașinii patronului care nu i-a plătit salariul

0
84

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au finalizat dosarul în care un ieşean este acuzat că a incendiat maşina familiei patronului de la Pensiunea Garofiţa, informează „Ziarul de Iași”.

 

Ionel Bold a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare. Prin aceeaşi sentinţă, magistraţii au decis ca Bold să plătească despăgubiri de aproape 22.000 de lei.

 

Potrivit rechizitoriului, pe 7 iulie 2014, Ionel Bold, angajat din 2008 la firma ce deţine şi Pensiunea Garofiţa, a mers la familia Hanganu, patronii societăţii, solicitând nişte drepturi salariale restante. Între patron şi Ionel Bold a izbucnit atunci un conflict, în timpul căruia lui Ionel Bold i s-a reproşat că ar fi furat vin de la angajatorii săi.

 

Cearta a degenerat într-un conflict fizic, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor. După ce s-a liniştit, Ionel Bold a mers acasă şi a consumat băuturi alcoolice în exces. Ulterior, a decis să incendieze un autoturism al familiei Hanganu, „din răzbunare“, după cum au notat procurorii.

 

Pe timp de noapte, în jurul orei 3.30, Ionel Bold a mers la pensiune având asupra sa o cantitate de combustibil. A aruncat benzină şi motorină peste maşină, după care a aprins un smoc de iarbă, arzându-se la mână în primă fază. În cele din urmă, Bold a reuşit să aprindă maşina şefilor săi. „O anvelopă a maşinii a explodat, fapt ce a alertat un martor ce dormea în garaj, care a chemat pompierii“, au menţionat procurorii. Maşina, o Toyota Yaris, a fost distrusă aproape în totalitate.

 

Citește și S-a răzbunat, iar acum e bun de plată. Un ieşean a incendiat maşina patronului pentru că nu i-au fost achitate drepturile salariale

 

Ea era înregistrată pe numele soţiei lui Valentin Hanganu, care solicită acum de la Ionel Bold 66.000 de lei. În ceea ce-l priveşte pe angajat, acesta a fost identificat după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere. În timpul audierilor, acesta a recunoscut comiterea faptei, însă a precizat că nu regretă ce a făcut.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments