Un tânăr şi-a înjunghiat tatăl pentru că acesta l-a certat

0
56

Un tânăr de 25 de ani din Lupeni a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat tatăl de trei ori în abdomen cu un cuţit de bucătărie. Cei doi au avut o ceartă pentru că tânărul furase bunuri din locuinţa părintelui, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu, tânărul se afla în locuinţa tatălui său, iar la un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict „determinat de sustragerea şi vânzarea unor bunuri din locuinţa” părintelui. Ulterior, tânărul şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit de bucătărie.

„I-a cauzat mai multe plăgi înjunghiate, respectiv o plagă hemitorace stâng, o plagă splenică şi o plagă înjunghiată penetrantă toraco-abdominală stângă cu lezarea de organe interne. Leziunile produse, deşi necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijire medicală, dacă nu survin complicaţii, au determinat pierderea splinei şi au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate, pentru salvarea căreia a fost necesară intervenţia medicală”, a spus Mirela Negruţiu. După ce şi-a înjunghiat tatăl, tânărul a plecat din locuinţa acestuia, fiind prins după câteva ore de poliţişti în Lupeni. Iniţial, tânărul de 25 de ani a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor, iar azi Tribunalul Hunedoara a decis arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 

 

 

 

 

Sursa: antena3

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDoi angajaţi ai primăriei din Timişoara, la comisia de disciplină pentru că ar fi consumat etnobotanice
Articolul următorS-a deschis primul magazin caritabil la care plătești în MUNCĂ
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments