Va fi INTERZIS la înjurături! E decizia Parlamentului!

0
107

 „Curvă”, Nulitate, „Du-te dracului” sau „Ești prost” sunt cuvintele utilizate de aleșii noștri! În Parlamentul României se aud mai multe înjurături din partea senatorilor și deputaților decât dezbateri pe legile pe care ar trebui să le voteze și pentru care sunt plătiți cu bani grei din banii românilor!

După ce zilele trecute, președintele Camerei Deputaților, al treilea om din România, Valeriu Zgonea a fost înjurat de către un coleg în plină ședință, aleșii vor să facă un nou regulament pentru parlamentari!

Mai mult, potrivit proiectului, parlamentarilor care lipsesc nemotivat de la lucrările plenului sau ale comisiilor li se va reţine 1% din indemnizaţia brută.

Comportamentul injurios sau calomniator la adresa unui parlamentar ori a altui demnitar în şedinţele de plen, de comisii sau de birou ori în afara acestora, dar cu privire la exercitarea mandatului de parlamentar, nerezolvarea conflictului de interese vor duce la sancţionarea deputaţilor cu atenţionare verbală, chemarea la ordine, retragerea cuvântului, îndepărtarea din sală pe durata şedinţei, avertismentul scris sau diminuarea indemnizaţiei cu 10% pe o perioadă de maximum 3 luni.

Libertatea prezintă câteva dintre monentele spumoase petrecute de a lungul timpului în Casa Poporului.

Recent, penelistul Mihăiță Calimente a avut o răbufnire la adresa președintelui Camerei Deputaților Valeriu Zgonea. „Du-te, bă, dracului! Tu ori eşti prost, ori eşti prost!”, i-a spus acesta.

Zgonea a răbdat atacul spunându-i colegului său că el suportă tone de înjurături și că nu-l afectează deloc acest limbaj.

Un episod de-a dreptul vulgar a avut loc în 2012 când fostul deputat PSD Vasile Bleotu a făcut-o curvă și nulitate pe colega sa Eugenia Barna, aceasta replicându-i că este un misogin frustrat.

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFantezii erotice ale femeilor pe care bărbaţii ar trebui să le cunoască
Articolul următorDoi angajaţi ai primăriei din Timişoara, la comisia de disciplină pentru că ar fi consumat etnobotanice
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments