Vanghelie joacă „Fazan” după gratii cu DEX-ul în mână

0
133

 Marian Vanghelie se afla în prezent după gratii, şi face şi el ce poate pentru a-şi omorî timpul. Mai nou, s-a apucat să joace “Fazan”, potrivit Cancan.

Am căutat pe „Gogal, Goagal, Gagal” despre Herodot”, declara Marian Vanghelie în urmă cu şase ani! Toată lumea a râs la acea vreme când a auzit ce i-a ieşit edilului pe gură, însă acel episod este apa de ploaie față de ce s-a întâmplat recent.

Marian Vanghelie a vrut să joace “Fazan”. Acesta este un joc de cuvinte pentru două sau mai multe persoane. Primul jucător parcurge, în gând, alfabetul, iar al doilea îl întrerupe după un timp. Primul jucător anunţa litera la care a ajuns şi spune un cuvânt care începe cu litera respectivă.

Zilele trecute, primarul Sectorului 5 a avut o dispută cu unul din colegii săi de suferinţă. Cei doi jucau “Fazan”, iar colegul lui Vanghelie a spus un cuvânt cu care edilul nu a fost de acord.

“Vanghelie i-a zis celuilalt deţinut ca respectivul cuvânt nu exista în DEX, iar acesta l-a contrazis. I-a spus că există, şi că dacă ar avea acces la internet, ar da pe GOAGLE ca să-i arate”, au declarat sursele noastre.În acel moment, iubitul Oanei Mizil s-a dezlănţuit. Şi i-a spus colegului de suferinţă că nu aşa se pronunţă numele celebrului motor de căutare. “Vanghelie l-a corectat şi i-a zis să înveţe să pronunţe corect, ca să nu-l ia lumea la mişto. Celălalt l-a aprobat şi a spus:“Da, boss!”, au mai afirmat sursele noastre.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, motiv pentru care judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele său.

Înainte de a fi încătuşat, edilul a confirmat că Oana Niculescu Mizil, iubita lui, este însărcinată. El a spus că se teme că sarcina acesteia să nu fie afectată, referindu-se la faptul că şi aceasta  era audiata în acel moment la DNA.

 

 

 

 

 

Sursa: evz

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFost deputat PNL, anchetat de DIICOT. A creat panica privind scurgeri radioactive la Mioveni
Articolul următorSANITAS a anulat protestul de la Iași. Municipalitatea nu a aprobat spațiul solicitat de sindicaliști pentru manifestație
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments