VIDEO. Doi bărbaţi din județul Bacău au murit înghiţiţi de pământ

0
89

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost prinși sub un mal de pământ. Accidentul a avut loc ieri după-amiază în satul Fundata, din comuna Motoşeni, județul Bacău. 6 persoane lucrau  la săparea unui puţ pentru o conductă de aducţiune de apă la o casă din sat, la o adâncime, spun pompierii, de aproximativ opt metri.

 

La un moment dat, malul s-a surpat şi i-a prins în adânc pe cel care comandase lucrarea şi pe un muncitor, a rănit alţi doi oameni care se aflau în şanţ, în timp ce alţi doi muncitori au reuşit să se salveze în ultima clipă.

O ambulanţă, un echipaj SMURD și  două autospeciale de descarcerare precum şi elicopterul SMURD au intervenit la locul accidentului.

 

Persoanele rănite au suferit fracturi şi policontuzii, fiind transferate în stare stabilă la Spitalul Podu Turcului. Unul dintre bărbații decedați a fost scos de sub pămînt de către reprezentanții ISU Bacău după patru ore de la producerea incidentului,  iar pentru scoaterea celei de-a doua persoane, pompierii au intervenit pînă seara târziu.

 

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments