VIDEO. Pașcani, ULTIMA REDUTĂ. Angajații ApaVital însoțiți de bodyguarzi au debranșat de la rețea un cartier întreg

0
90

Angajații ApaVital, însoțiți de 10 reprezentanți ai unei firme de pază, au pornit luni dimineață, în cartierele din Pașcani pentru a debranșa de la rețeaua publică de apă, scările de bloc unde nu au fost încheiate contracte, informează NewsPascani.com.

 

Muncitorii s-au deplasat în cartierul Micro pentru a-și pune în practică primele măsuri de debranșare. Cetățenii au ieșit din case și s-au urcat pe capacul căminului de branșament al blocului pentru a le interzice celor de la ApaVital să intre înăuntru.  Oamenii au cerut primarului și reprezentanților executivului local să vină la fața locului pentru a discuta cu ei.

 

 

Din păcate pentru ei, cei de la ApaVItal au sistat furnizarea apei nu din căminele de branșament, ci din centralele termice acolo unde se află hidrofoarele. Cei de la ApaVital le au în administrare preluate de la Prest Serv Apa, iar acum le-au închis sistând practic distribuția apei în cartierul Micro.

 

Angajații firmei de pază erau înarmați cu tomfe, însă  aceștia nu au fost agresivi cu cetățenii nemulțumiți. La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Locală și  Poliția Municipală.  Oamenii legii i-au sfătuit pe cei nemulțumiți să facă plângeri în acest sens.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments