VIDEO. Scandal în Republica Moldova. Un artist ucrainean va reprezenta țara la Eurovision

0
68

Pentru prima dată în istorie, Republica Moldova va fi reprezentată în acest an la Eurovision de un ucrainean.

 

Câştigătorul etapei naţionale din Republica Moldova a fost ales, sâmbătă seara, Eduard Romanyuta care a interpretat piesa „I want your love”, informează Unimedia.

 

„Sunt şocat că am câştigat. Voi încerca să nu vă dezamăgesc şi sper să aduc Eurovisionul în Moldova”, a spus Romanyuta, conform Agora.

 

 

Problema este că ceilalţi artişti participanţi au reacţionat destul de urât după aflarea câştigătorului.

 

„Atât de evident că aproape totul este cumpărat. Păcat… îmi este ruşine”, a scris Pasha Parfeni pe o reţea de socializare. „RIP EUROVISION MD. Nu contează că este ucrainean, contează că este corupt”, a adăugat el pe Facebook Pasha Parfeni.

 

Aceeaşi reacţie a avut-o şi Doinița Gherman, o altă artistă participantă la Eurovision. „Sunt nemulţumită de rezultate. Nu am nimic împotriva lui Eduard, dar mi se pare că nu este corect că piesa lui să ne reprezinte țara”, a spus ea.

 

„Piesa a fost foarte slabă. Cred că victoria acestuia este un semnal pentru noi, pentru naţiune. Că votăm pentru străini şi nu pentru ai noştri”, a declarat şi Serj Kuzencoff.

 

Trebuie amintit că anul trecut Ucraina a anunţat că nu va participa la Eurovision Song Contest 2015 din cauza costurilor de participare ridicate şi a conflictelor armate.

 

Finala Eurovision 2015 va avea loc la Viena pe 23 mai 2015.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments