VIDEO. Se întâmplă la Galați: Cabină de portar de 200.000 de euro

0
106

O cabină de portar costă cât două case de lux. În parcul industrial de la Galaţi autorităţile locale au investit 200.000 de euro într-o simplă gheretă pentru paza obiectivului. Asta deşi în parc nu există nici măcar un investitor.  Primarul Galațiului, Marius Stan, spune că nu ştie cine a avizat lucrările şi va cere să se efectueze o anchetă în acest sens, scrie Digi 24.

 

Totul a plecat de la un proiect de hotărâre prin care investiţia trebuia să treacă din administrarea Consiliului Local în cea a societăţii Industrial Parc. Primarul şi aleşii locali au rămas surprinşi când au aflat valoarea investiţiilor făcute în parc.În total, cinci milioane de euro au fost investiţi de la bugetul local din 2006 şi până în prezent, deşi parcul nu are nicio activitate şi nu a atras niciun investitor.

 

 

Primarul spune că nu ştie cine a avizat lucrările şi va cere o anchetă pentru a scoate la lumină modul în care au fost cheltuiţi banii.Lucrările la parcul industrial de la Galaţi au început în 2006 și ar fi trebuit finalizate în 2008. Surprinzător, nici măcar după 9 ani de la demararea obiectivului, autoritățile nu au fost în stare să realizeze mult promisul incubator de afaceri.

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments