VIDEO. Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoarea a lunii februarie!

0
76

Împătiții tenisului au votat-o pe Simona Halep, pe site-ul WTA, cea mai valoroasă jucătoare a lumii în luna februarie, grație modului în care s-a impus la Dubai, al 10-lea său titlu.

De asemenea, fanii au votat-o pe a treia jucătoare a lumii și în topul celei mai frumoase lovituri a lunii, un punct câștigat într-un meci cu slovaca Daniela Hantuchova, tot la Dubai.

În topul celei mai bune jucătoare a lumii, constănțeanca de 23 de ani a fost votată de 73% dintre suporteri și a fost urmată de Lucie Safarova (15%) și de Andrea Petkovic (12%).

 

În topul celei mai spectaculoase lovituri a lunii, Simona Halep a fost votată de 47% dintre fani. Topul este completat de Agnieszka Radwanska (42%), Ekaterina Makarova (5%), Alize Cornet (4%) și Victoria Azarenka (2%).

În prezent, românca se recuperează după o accidentare în zona coastelor.

În primul turneu disputat în acest an, a treia jucătoare a lumii a cucerit al nouălea trofeu WTA, la Shenzen, după o evoluție sclipitoare, apoi s-a retras de la turneul de la Sydney, din cauza unor probleme la stomac. La Australian Open, a fost stopată în ”sferturi” de rusoaica Ekaterina Makarova (locul 11 WTA), scor 4-6, 0-6, după care a cucerit al 10-lea titlu WTA, la Dubai.

Înainte de succesul din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep avea 9 titluri în palmares, după ce a câștigat, în 2013, competițiile de la Nurnberg, S-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi de la WTA Tournament Of Champions, de la Sofia, iar anul trecut turneul de la Doha și cel de la București. În 2015, românca s-a impus la turneul de la Shenzen. De asemenea, Simona Halep a mai jucat cinci finale în competițiile WTA: la Fes, în 2010 şi 2011, la Bruxelles, în 2012, respectiv la Madrid, la Roland Garros și de la Turneul Campioanelor, în 2014.

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments