VIDEO. Traian Băsescu, schimb de replici cu o ziaristă de la Antena 3: „Știu, trăiți într-un trust cu oameni de proastă calitate”

0
58

Traian Băsescu a avut, joi seara, un nou conflict cu o ziaristă a Antenei 3, pe care a acuzat-o că minte după ce aceasta i-a reproșat că o parte a terenului de la Nana a fost retrocedată ilegal.

 

Fostul președinte a acuzat-o pe ziaristă, care îl așteaptă alături de alți ziarișt în fața sediului PMP, că minte și a reluat teza potrivit căreia Dan Voiculescu s-ar fi folosit de banii fostei Securități, prin firma Crescent, pentru a finanța trustul său de presă. De asemenea, a afirmat din nou că Mihai Gâdea e „răspopit Gâdea”.

 

 

„Nu ați transferat bani din Crescent, banii securității, în trustul lui Voiculescu? Îmi permiteți să vă spun că mințiți? De ce? Pentru că mințiți. Vă doresc o seară bună”, a răspuns Băsescu.

 

„Voiculescu să-și ia toți salariații de care și-a bătut joc punându-i să transfere banii securității în compania proprietate a dânsului, utilizând persoane ca doamna Firea, administratori, și dacă dânsul are curaj să meargă în fața unui procuror sau judecător să explice”, a continuat fostul președinte.

 

„Dar de ce vă enervați? Eu nu v-am jignit, fiți calmă. Știu, trăiți într-un trust cu oameni de proastă calitate, dar e problema dumneavoastră”, a adăugat Băsescu înainte de a se urca în mașină.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments