VIDEO. „Unde a dispărut Putin?”, desenul animat care a devenit viral în Rusia

0
121

Un scurt desen animat norvegian care înfățișează mai multe scenarii cu privire la misterioasa dispariție a președintelui rus Vladimir Putin timp de zece zile, la începutul acestei luni, a devenit viral în Rusia. Majoritatea celor peste 1.140.000 de vizionări au fost făcute de persoane aflate în zona fostei Uniuni Sovietice, scrie Newsweek.

 

 

Desenul animat, care are mai puțin de un minut și are ca titlul „Unde a dispărut Putin?”, înfățișează mai multe ipostaze în care s-ar fi aflat președintele rus în timpul dispariției de la începutul lunii. În majoritatea situațiilor, liderul de la Kremlin pune în pericol siguranța lumii sau își demonstrează puterea.

În prima ipostază, Putin este înfățișat călătorind, întins la bustul gol pe un tanc ce traversează un mediu distrus, unde fâlfâie steagul Ucrainei. În alte scenarii, fie lansează rachete nucleare dintr-un submarin, fie îi joacă o festă președintelui american Barack Obama, alături de liderul nord-coreean Kim Jong Un.

 

Putin este înfățișat și făcând yoga, în echilibru lângă un detonator nuclear, luptându-se cu un urs sau provocând o eclipsă de soare.

Aproximativ 76% dintre vizionările desenului animat au fost făcute din Rusia, 8% din Ucraina și 4% din Kazahstan.

 

Președintele rus Vladimir Putin a apărut în public pentru prima dată pe 16 martie, după o pauză de 10 zile, care a dat naștere unui val de zvonuri legate de cauzele „dispariției sale”, inclusiv că ar fi grav bolnav. Putin a comentat zvonurile prin aceea că „viață ar fi plicticoasă fără bârfe”.

 

 

 

(Sursa: independent.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentJaponia va trimite o sondă spațială pe planeta Mercur
Articolul următorFiul fostului președinte moldovean Petru Lucinschi, cercetat de procurorii DNA sub acuzația de ȘANTAJ și trafic de influență
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments