Declarație impresionantă despre România a celui mai bun jucător de tenis din lume

0
88

Cel mai bun jucător de tenis din lume în momentul de faţă, sârbul Novak Djokovici, a făcut o serie de declaraţii impresionante despre România.

 

Aflat la Miami, „Nole” a fost întrebat de jurnaliştii americani dacă îşi mai aminteşte de primul meci cu ibericul David Ferrer.

 

Djokovici a reacţionat imediat, explicând că a fost vorba despre un duel pe care l-a pierdut la Bucureşti, la primul său turneu ATP din carieră.

 

„Turneul a fost la Bucureşti, în România. M-am calificat şi a fost primul turneu ATP pe care l-am jucat în viaţa mea. Am câştigat împotriva lui Clement în primul tur şi am pierdut cu Ferrer în trei seturi, pe zgură. Îmi aduc aminte foarte bine, pentru că a fost primul turneu ATP.

 

A fost o experienţă grozavă, România e o ţară vecină, eram aproape de casă şi am avut o susţinere importantă a publicului. A fost un turneu care chiar a fost o rampă de lansare pentru ceea ce avea să se întâmple în cariera mea”, a spus liderul clasamentului ATP, conform DigiSport.

 

Djokovici a debutat în tenisul mare în urmă cu 11 ani, în 2004, la turneul organizat de Ion Țiriac şi Ilie Năstase în Bucureşti.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments