Gazprom începe exploatarea gazelor de șist în România!

0
69

Președintele Consiliului Județean Bihor, Cornel Popa, a anunțat joi că în cursul zilei de miercuri a primit o delegație a companiei sârbești NIS Petroleum (controlată de GAZPROM), care l-au anunțat că, în calitate de deținători a două licențe de explorare-exploatare a gazelor în perimetrele Derna și Băile Felix, doresc să înceapă în ambele zone activitățile de explorare a gazelor de șist.

 

„Eu le-am spus încă de bun-venit că sunt într-un județ nu tocmai prietenos cu ei din acest punct de vedere”, afirmă Popa că le-a replicat oficialilor NIS Petroleum, sugerând că aceștia vor să extragă gaze de șist.

 

Popa a subliniat că „nu îndemn pe nimeni la acte reprobrabile, antisociale sau asociale”, adică nu instigă locuitorii din comunele cuprinse în cele două perimetre la revolte împotriva NIS Petroleum, dar consideră că activitatea acestei companii nu trebuie „să afecteze mediul și traiul oamenilor”.

 

Întrebat dacă reprezentanții NIS Petroleum i-au comunicat și data când va începe activitatea de explorare, Cornel Popa a spus că nu, dar a dat de înțeles că acest lucru s-ar putea întâmpla după Paște, pentru că „n-o să se apuce (n.r. – să foreze) taman de Florii”.

 

 

 

 

(Sursa: flux24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentZece alimente pe care le ţii în frigider, deşi nu ar trebui
Articolul următorMedicii germani au inventat un implant cu rol de jucărie sexuală permanentă. Cum funcţionează
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments