Învățătoare din Cluj, acuzată de umilirea unui elev: „Mă băiatule, tu ești întreg? Unde îți stă mă, capul? Jumătate de creier ce ești!”

0
86

Caz şocant la o şcoală din Cluj-Napoca. O învăţătoare este acuzată că îşi umileşte elevii în faţa clasei. Într-o înregistrare audio obţinută de părinţi se aude cum femeia ţipă şi îşi jigneşte elevul în timp ce acesta este la tablă şi încearcă să rezolve un exerciţiu la matematică.

 

„Mă tu ești nebun la cap, unde dracu ai văzut, de ce scrii zero mă băiatule? Pune zero la rezultat. Mă tu ești normal la cap? Mă tu ești normal la cap, tu ești întreg? Tu vezi aici? Unde dracu ai văzut pus acolo 0,1 , 0 1.1. Tu nu ești în stare să urmărești o dată cu noi? Mă tu ești normal, mă băiatule.”, aşa a considerat o învăţătoarea că este normal să se comporte cu unul dintre elevii săi de clasa întâi.

 

În loc să-i explice într-un mod calm cum să rezolve problemele la matematică, învăţătoarea a ajuns să-l umilească în faţa clasei.

 

„Tu nu îți poți reveni la ritmul colegilor tăi? Du-te naibii în pregătitoare. Du-te în grădiniță. Pleacă te rog în pregătitoare! Incapabil să te concentrezi. Toți sunt acolo dar el e pe nicăieri. A scris trei imbecilități pe prima coloană. Mă băiatule, tu ești întreg? Unde îți stă mă capul? Jumătate de creier ce ești!”, i-a mai spus învățătoarea elevului.

 

Şocaţi de persoana care în mod normal ar trebui să-i înveţe pe copiii lor tainele Abecedarului, părinţii au cerut ca directorul şcolii să ia măsuri împotriva profesoarei. Fără niciun rezultat însă. Aşa că s-au adresat conducerii Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Nici de aici nu au primit prea multe lămuriri.

 

Șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că există o plângere, dar că nu a auzit înregistrările obținute de părinți. Părinții copilului umilit l-au retras de la școală, din cauza stresului.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments