România, un ghimpe prea ascuțit în coasta Rusiei: „Rusia pur şi simplu nu poate concura cu NATO şi aliaţii săi“

0
191

Konstantin Sivkov, preşedintele Academiei pentru Probleme Geopolitice din Rusia,  a afimat pentru agenția de presă Sputnik că NATO va cuceri Moscova cu ajutorul României, informează „Adevărul”.

 

Conform celor spuse generalului Philip Breedlove, în cadrul unei vizite la Bucureşti,  decizia prin care echipamentele militare grele ar putea fi găzduite de România ar putea fi facută publică curând.

 

Potrivit lui Sivkov, această acțiune face parte dintr-o stategie mai amplă a NATO pentru a întări granițele estice. El mai crede că alianța se va folosi de acest armament greu pentru a cuceri Moscova.

 

„Slăbirea economică a Rusiei, pierderea centrului spiritual care a fost reprezentat de ideea comunistă şi alianţele europene cum ar fi Pactul de la Varşovia reprezintă probleme. Rusia pur şi simplu nu poate concura cu NATO şi aliaţii săi“. Situaţia de azi este mult mai rea decât în urmă cu jumătate de secol“, afirmă Sivkov.

 

Mai mult, Skikov susține ideea potrivit căreia SUA se pregătește pentru un război serios împotriva Rusiei, mai ales că politicienii americani că au comis mai multe crime,  lansând deja rachete în Iugoslavia și Irak.

 

„Politicienii americani au comis mai multe crime. Oare vor fi acuzaţi? Cum rămâne cu legea internaţională, cu ONU sau alte organizaţii? Fac ceva?“, întrebă Sivkov.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments