Simona merge mai departe, la Miami! În semifinale se va întâlni cu numărul 1 mondial, Serena Williams

0
69

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. Ea a câștigat în două seturi partida împotriva jucătoarei americane Sloane Stephens, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului Miami Open.

 

Simona Halep s-a impus în două seturi, 6-1, 7-5, în faţa lui Sloane Stephens şi s-a calificat în semifinalele de la Miami. Românca şi-a ridicat din nou nivelul în ultimul game al meciului, în care a zburdat pe teren şi a lovit plat. După o oră şi 15 minute, Simona Halep ajunge în semifinale, unde o va întâlni pe Serena Williams, nr. 1 mondial.

 

Semifinala Simona Halep-Serena Williams se va juca în noaptea de joi spre vineri, de la ora 4:00, ora României.

 

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, şi Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12.

 

Pentru Simona Halep a fost a 14-a victorie consecutivă în circuitul WTA.

 

Calificarea în semifinale este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

 

La rândul ei, Serena Williams (SUA) a învins-o pe Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 27, cu scorul 7-6 (4), 1-6, 6-3, în sferturile de finală. Pentru cea mai bună jucătoare din lume, potrivit clasamentului WTA, aceasta a fost victoria cu numărul 700 din carieră.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRECORD de încasări, la Primăria Iași. Mii de ieșeni s-au îmbulzit să-și plătească dările pentru a evita penalitățile
Articolul următorTRAGEDIE în Kamceatka. Cel puțin 54 de morți după scufundarea unui pescador rus
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments