VIDEO. Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, vizită oficială în România

0
76

Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, efectuează miercuri o vizită oficială în România, în cadrul căreia sunt programate întâlniri cu omologul său Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta și cu președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea.

 

Recep Tayyip Erdogan va fi primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, unde cei doi șefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete, precum și în plenul celor două delegații oficiale, informează Agerpres.

 

La ora 12.30, cei doi președinți ar urma să susțină o declarație de presă comună.

 

 

Liderul turc se va întâlni apoi și cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, unde vor fi semnate mai multe documente bilaterale.

 

Ulterior, Victor Ponta și Recep Tayyip Erdogan vor participa, la Camera de Comerț și Industrie a României, la Forumul de afaceri România — Turcia.

 

La finalul zilei, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, vor oferi un dineu oficial în onoarea lui Recep Tayyip Erdogan, și a soției sale, Emine Erdogan.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Ziua Păcălelilor: Cele mai tari 10 farse din istorie făcute de 1 aprilie
Articolul următorO nouă luare de ostatici, în Turcia. Vizat este Partidul Dreptate și Dezvoltare aflat la conducere în Istanbul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments