Aleșii din Hârlău rămân în arest la domiciliu. Judecătorii au respins contestațiile

0
96

Primarul din localitatea Hârlău, judeţul Iaşi, Constantin Cernescu şi viceprimarul Florin Ţăpuşă rămân în arest la domiciliu. Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au respins astăzi contestaţiile din dosar.

 

Tot în arest la domiciliul, rămâne şi şeful Ocolului Silvic din Hârlău, Ion Amariei.

 

Primarul localităţii este cercetat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu şi efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. Prin funcţia pe care o deţine primarul l-a instigat pe şeful ocolului silvic din Hârlău să permită tăieri ilegale din anumite areale.

 

Şeful ocolului silvic din Hârlău, Ion Amariei, este cercetat pentru luare de mită şi abuz în serviciu. El a avertizat pădurarii de controalele care urmau a fi efectuate şi le a pus la dispoziţia acestora dovezi acoperitoare.

 

Citește și Primarul și viceprimarul din Hârlău, şeful Ocolului Silvic şi şoferul său, în arest la domiciliu

 

Viceprimarul din Hârlău, Florin Ţăpuşă, este cercetat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. El deţine un restaurant, o pizzerie şi o florărie în localitate şi a negociat contracte, a primit comenzi şi a efectuat plăţi în numele acestora.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments