Asta vilă de funcționar public! Fostul șofer al lui Gheorghe Nichita și-a ridicat palat din salariul de bugetar

0
205

Fostul şofer personal al primarului arestat Gheorghe Nichita a reuşit performanţa de a-şi ridica o vilă de 320 de metri pătraţi, conform propriilor declaraţii de avere, fără a se împrumuta de la bănci sau de la cunoştinţe. Eugen Chişcă este una dintre persoanele de care primarul-suspendat al Iaşului, aflat acum în arest preventiv, se folosea în interes personal pentru a-şi rezolva cele mai „murdare” probleme.

 

Despre Chişcă, „uns” şef de birou în Primăria Iaşi începând din 2008 – pentru ca ulterior să ajungă şef de serviciu, procurorii DNA spun că a reuşit să obţină listingul convorbirilor telefonice ale amantei primarului în perioada în care nici anchetatorii nu putea obţine astfel de documente. De asemenea, tot Chişcă ar fi intermediat montarea unui sistem GPS pe maşina fostei iubite a primarului arestat, scrie „Adevărul”.

 

Eugen Chişcă a reuşit, în 2009, să îşi ridice o vilă de peste 320 de metri pătraţi în cartierul ieşean Bucium, spune sursa citată. Casa cu două etaje a lui Chişcă este înconjurată de o mica proprietate despre care Chişcă spune în declaraţiile oficiale că a cumpărat-o împreună cu soţia.

 

Citește și EXCLUSIV. Tun de 25.000 de euro cu apartamentele Primăriei

 

Vila din cartierul Bucium  a „apărut” pentru prima data în declaraţia de avere din 2010. Din acel document reiese Eugen Chişcă şi soţia sa, Ana-Maria, câştigase în anul precedent suma totală brută de aproximativ 45.000 de lei, echivalentul a aproximativ 3.700 de lei brut. Cei doi mai aveau în proprietate, conform respectivului document, alte două apartamente.

 

Eugen Chişcă este cel despre care DNA spune că a deschis un cont bancar în numele lui Gheorghe Nichita, cardul şi PIN-ul aferent ajungând la baron. În faţa procurorilor, Chişcă a oferit toate detaliile compromiţătoare despre Nichita, înrătăţind astfel şi mai mult situaţia juridical a primarului suspendat din Iaşi.

 

Citeștetextul integral AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments