Au început alegerile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi. Astăzi vor fi aleși membrii Senatului

0
66

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi (UAIC) îşi alege astăzi reprezentanţii din Senat. Tot astăzi vor putea fi depuse şi candidaturile pentru funcţia de rector

 

Urnele vor fi deschise de la ora 8.00, listele cu candidaţii fiind puse la dispoziţia alegătorilor. Fiecare facultate va propune un număr dublu de candidaţi faţă de locurile pe care le are disponibile, iar fiecare votant va alege reprezentanţii de la fiecare facultate în parte. În acelaşi timp, tot astăzi vor avea loc şi alegerile pentru studenţi.

 

În cazul profesorilor care candidează pentru senatul universităţii, urnele vor rămâne deschise până la ora 20:00, în timp ce pentru studenţi se va putea vota doar până la ora 16:00. Potrivit listelor care au fost publicate pe site-ul UAIC există un număr de 783 de cadre didactice dar şi cercetători care au drept de vot.

 

Citește și Nicu Gavriluță, candidat-surpriză la funcția de rector al Universității „Al. I Cuza” Iași

 

De asemenea, începând de astăzi şi până vineri, pot fi depuse candidaturile şi pentru funcţia de rector. Dintre cei care şi-au anunţat deja intenţia de a intra în lupta pentru acest post fac parte prof.dr. Tudorel Toader, decanul Facultăţii de Drept, prof.dr. Nicu Gavriluță, decanul Facultăţii de Filosofie şi Știince Social-Politice, dar şi prof.dr. Codrin Liviu Cuțitaru, decanul Facultăţii de Litere.

 

(Sursa: Iași TV Life)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments