Biblio-Școala de Pietoni continuă și în 2016

0
112

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași continuă sesiunile de informare interactive din cadrul proiectului Biblio-Școala de Pietoni și în 2016. Astfel, luni, 18 ianuarie a.c., începând cu ora 11.00, echipa proiectului va fi prezentă la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Iași, unde va întâlni elevii de la clasa pregătitoare, iar miercuri, 20 ianuarie a.c., la ora 10.00, prin intermediul Filialei „Garabet Ibrăileanu”, vom fi la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași, beneficiari fiind elevii din clasa a VI-a.

 

Sesiunile pe teme privind regulile de circulație pe drumurile publice vor fi susținute de agent principal de poliție Tudorița Grădinariu de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, iar cele de acordare a primului ajutor în cazul accidentelor rutiere vor fi moderate de Sînziana Spiridon, voluntar al Filialei Iaşi de Cruce Roșie din România. Tot cu această ocazie, elevii vor primi informații cultural-educative privind modalitățile de petrecere a timpului liber la Bibliotecă, iar la finalul fiecărei sesiuni, elevii participanți vor intra în posesia BIBLIO-PERMISULUI DE PIETON.

 

Proiectul Biblio-Școala de Pietoni este o inițiativă a Bibliotecii Județene Iași, se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Iași și Filiala Iași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România și se derulează în perioada octombrie 2015 – iunie 2016. Până în prezent, aproximativ 400 de elevi școlari și preșcolari din Iași au beneficiat de aceste sesiuni. Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea școlilor ieșene, vom replia proiectul Biblio-Școala de Pietoni și anul școlar următor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments