Cele mai bune alimente bogate în calciu

0
140

Calciul este esenţial pentru organismul nostru, un nutrient important pentru oase. Există multe alimente bogate în calciu, iar noi îţi vom spune câteva dintre ele. Alimentele bogate în calciu ajuta la sănătatea noastră, la întărirea dinţilor, a oaselor, a muşchilor şi la buna funcţionare a sistemului nervos.

Iaurtul – este opţiunea cea mai simplă şi ideală la care mulţi oameni apelează pentru doză de calciu. Este indicat să alegem iaurturile fără grăsimi, naturale, acestea având şi o cantitate mai mare de calciu. Iaurtul este uşor de digerat, iar pentru cei care nu vor să consume lapte, un iaurt pe zi va aduce un plus sănătăţii.

Fasolea – este un aliment folosit în multe feluri de mâncare şi este apreciată de către multe persoane. Conţine fibre, proteine, calciu, şi nu costă mult. Fasolea este săracă în grăsimi şi plină de nutrienţi esenţiali organismului nostru.

Migdalele – sunt alimente bogate în calciu, iar pe lângă asta, mai conţin şi vitamina E. Migdalele sunt esenţiale pentru păr şi unghii. De obicei sunt o alternativă pentru gustarea între mese ori se pot consuma la micul dejun, cu cereale.

 

Citeşte articolul complet pe diete-sanatoase.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments