Dieta cu fructe: slăbești garantat 10 kilograme

0
139

Dieta cu fructe este cel mai convenabil şi la îndemână stil alimentar pe care putem să îl abordăm. Găsim fructe peste tot, avem culturile noastre sezoniere, iar în timpul iernii, dar şi în primele luni de primăvară magazinele şi pieţele sunt arhipline cu fructe exotice şi citrice. Sunt numeroase avantajele unei diete cu fructe: sănătate, energie, preţuri acceptabile; în plus, fructele ne fac mai fericiţi.

Spune DA unei diete cu fructe
Când vine vorba de o dietă cu fructe, oamenii aleg extremele, aşa cum sunt adepţii fruitarianismului; acest tip de dietă cu fructe este o ramură a veganismului şi constă în consumarea strictă de fructe, legume, seminţe, nuci, şi interzice consumul produselor de origine animală şi al cerealelor.
O dietă cu fructe înseamnă un consum zilnic de fructe, fapt care este esenţial pentru păstrarea unei stări optime de sănătate şi, de ce nu, pentru a pierde în greutate.

 

Majoritatea fructelor au un conţinut caloric scăzut şi sunt bogate în fibre – ecuaţia principală pentru păstrarea echilibrului greutăţii şi eliminarea  ţesuturilor adipoase nedorite.  Fructele conţin o gamă variată de vitamine, minerale şi antioxidanţi, substanţe benefice care acţionează ca un scut în fata bolilor, ne ajută să arătăm şi să ne simţim în formă.

Citeşte dieta completă pe diete-sanatoase.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments