Doi militari răniţi anul trecut în Afganistan, decoraţi de preşedintele Iohannis

0
60
FOTO: bunaziuafagaras.info
FOTO: bunaziuafagaras.info
Poză simbol
Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, două decrete de decorare pentru doi militari răniţi în Afganistan. Au fost decoraţi locotenentul Iriciuc Vergil Adrian-Ciprian şi caporalul clasa a III-a Lineschi Mihai Andrei-Sergiu.
 

Iohannis i-a decorat pe cei doi „în semn de recunoştinţă şi apreciere a înaltului profesionalism, altruismului, curajului şi spiritului de sacrificiu dovedite în executarea atribuţiunilor funcţionale pe timpul evenimentului produs la data de 20 septembrie 2015, în Teatrul de Operaţii Afganistan, în urma căruia au fost răniţi”, se arăta într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn de război, pentru militari, locotenentului Iriciuc Vergil Adrian-Ciprian, Ministerul Apărării Naţionale, şi Medalia Naţională „Serviciul Credincios” clasa a III-a, cu însemn de război, pentru militari, caporalului clasa a III-a Lineschi Mihai Andrei-Sergiu, Ministerul Apărării Naţionale.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Apărării Naţionale, Mihnea Ioan Motoc.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments