Eleve de clasa a X-a, în stare gravă după ce au consumat etnobotanice la școală

0
108

Caz grav într-un colegiu din Ploieşti. Trei eleve de clasa a X-a au ajuns la spital după ce au consumat, se pare, substanţe halucinogene primite de la un coleg de-al lor.

 

Medicii bănuiesc că e vorba de etnobotanice amestecate cu substanţe foarte toxice. Cazul este anchetat acum de poliţiştii de la Combaterea crimei organizate.

 

Fetele au ieşit în pauză şi s-au ascuns ca să fumeze undeva, în curtea şcolii. Una dintre ele îi trimisese unui coleg dintr-o clasă paralelă un mesaj în care îi cerea să „Aducă mai repede ţigara aia”.

 

În timp ce fumau, fetelor li s-a făcut rău, iar una a căzut inconştientă la pământ. Colegii s-au alertat, i-au anunţat pe profesori care, la rândul lor, au chemat ambulanţa. Îngrijite de medici, tinerele şi-au revenit, dar au rămas peste noapte internate.

 

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Combaterea crimei organizare care vor face cercetări la şcoală. Urmează să fie audiate atât cele 3 eleve, cât şi colegul care adus ţigară.

 

Efectul substanţelor a fost foarte rapid şi extrem de violent. În doar câteva minute, una dintre fete zăcea inconştientă la pământ.

 

Medicii i-au anunţat şi pe poliţişti, care imediat au demarat anchetă la colegiu. Ei spun că etnbotanicele traficate în rândul liceenilor sunt extrem de periculolase. O singură ţigară costa între 65 şi 120 de lei.

 

În paralel cu ancheta poliţiei, în şcoală se desfăşoară şi o cercetare disciplinară. Cele trei eleve şi colegul lor riscă excluderea temporară de la cursuri şi nota scăzută la purtare.

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments