Evadare spectaculoasă dintr-o închisoare de maximă siguranță din SUA. Trei deținuți extrem de periculoși, căutați de autorități

0
63

Trei deţinuţi au evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Carolina de Sud, iar autorităţile încă nu i-au găsit.

 

„Totul a fost bine gândit şi plănuit dinainte”, a explicat Jeff Hallock, şeriful din Orange County, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, informează agenţia AP, potrivit Yahoo News.

 

Deţinuţii au fost văzuţi ultima oară, vineri, la ora 17.00. Autorităţile presupun că au evadat la scurt timp după aceea.

 

„Au tăiat barele de oţel, groase de câţiva centrimetri, pentru a putea ieşi din celule”, a menţionat Hallock. Ulterior, aceştia au mers prin nişte canale şi apoi au urcat pe acoperiş, într-o zonă care nu era supravegheată. În final, ei au coborât cu ajutorul unei frânghii improvizate.

 

Gardienii au descoperit că au dispărut, vineri, la verificarea de la ora 20.00. În acest interval a avut loc o altercaţie în închisoare, despre care autorităţile presupun că ar fi făcut parte din plan. Au fost colectate unele dovezi, iar investigatorii consultă camerele de supraveghere.

 

Aceasta evadare este prima din ultimii 20 de ani, iar pentru prinderea lor s-au mobilizat forţele de poliţie locale, dar şi de la FBI.

 

Deţinuţii sunt foarte periculoşi: unul dintre ei e acuzat de crimă, altul de răpire şi tortură, iar al treilea de tentativă de omor.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments