FOTO. Atentat cu mașină-capcană lângă Ambasada Rusiei din Kabul: cel puțin 4 morți, zeci de răniți

0
79

O explozie puternică s-a produs, miercuri, în apropiere de Ambasada Rusiei din capitala afgană Kabul. Patru persoane ar fi fost ucise, iar peste 20 rănite. Este vorba despre un atac cu bombă, deflagraţia fiind extrem de puternică, după cum relatează BBC, transmite ziare.com.

Până acum nu există informaţii că explozia ar fi făcut victime, cu toate că Ministerul de Interne din Afganistan a precizat că este posibil ca incidentul să se fi soldat cu morţi. Deflagraţia a emanat un fum negru şi dens, iar echipajele de salvare au sosit rapid la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Rusiei la Kabul, Aleksei Kosarev, a confirmat pentru Russia Today că explozia a avut loc în apropiere de misiunea diplomatică a Moscovei, pe strada Darul Aman, spunând că a fost vorba despre un atac cu maşina-capcană.

Adjunctul ministrului afgan de Interne a informat că patru civili au fost ucişi, iar peste 20 de oameni au fost răniţi în atacul sinucigaş din Kabul, arata postul TV 1TVNewsAF din Afganistan pe pagina de Twitter.

Permalink imagine încorporat

 

 

Permalink imagine încorporat

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA apărut numărul de iarnă al revistei „Dacia literară”
Articolul următorSute de kilograme de carne provenită de la bovine moarte, descoperite de polițiștii români
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments