FOTO. Autoturism „alimentat” cu aproape 800 pachete de ţigări de contrabandă

0
107
FOTO: politiadefrontiera.ro
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat prin modificarea sistemului de alimentare al unui autoturism, 15.800 de ţigarete pe care un tânăr intenţiona să le introducă ilegal în România. 

 Astăzi, 06.01 .a.c., în jurul orei 00.15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Lilian V., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 20 ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

 

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat prin modificarea sistemului de alimentare al autoturismului, 15.800 de ţigarete marca Plugarul, de provenienţă Republica Moldova.

 

Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 4.740 lei şi a autoturismului folosit la activitatea infracţională, în valoare de 9.000 lei,  în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

 

 

Mai multe imagini cu metoda ingenioasă de contrabandă găsiți în GALERIA FOTO de mai jos

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRecomandările polițiștilor pentru şoferi privind condusul pe șoselele acoperite cu polei
Articolul următorŢigări de contrabandă depistate la Dorohoi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments