Francezii și-au ales cea mai frumoasă mașină a anului 2015

0
105

Ce fac francezii când nu au niciun model nominalizat la World Car of the Year? Îşi acordă singuri premii: Renault Talisman a fost votată în Franţa cea mai frumoasă maşină a anului 2015, scrie automarket.ro.

 

Franţa nu a reuşit să obţină nicio nominalizare la premiile World Car of the Year, în ciuda faptului că Renault a fost prezentă pe lista inițială a candidaţilor cu trei modele: Talisman, Espace şi Kadjar. Asta nu i-a împiedicat însă pe francezii să-şi laude propriile creaţii în cadrul unui sondaj realizat pe site-ul postului naţional de televiziune TF1 cu ocazia Festivalului International al Automobilului, un eveniment intern care are loc anual în Hexagon.

 

La capătul a 125.000 de voturi înregistrate pe platforma online, Renault Talisman a fost desemnată cea mai frumoasă maşină lansată în 2015, după ce a reuşit să învingă Jaguar F-Pace şi Mercedes Clasa C Coupe. Locul patru i-a revenit lui Mini Clubman, în timp ce Infiniti Q30, Mazda CX-3 şi Mercedes GLC au terminat pe următoarele locuri.

 

Talisman a trebuit să îndeplinească unele condiţii pentru a intra în concurs alături de rivalii săi: să fie lansat pe parcursul anului trecut şi să coste cel mult 55.000 de euro. La ediţiile precedente, titlul de cea mai frumoasă maşină din Franţa le-a revenit lui Alfa Romeo 4C (2013) şi Jaguar XE (2014).

 

 

(Sursa: automarket.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments