„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!". Mesajul românului condamnat la moarte în Malaezia

0
110

Românul condamnat la moarte în Malaezia a vorbit cu mama sa, înaintea zilei execuției și i-a transmis că dacă nu o va mai suna, înseamnă că și-a primit pedeapsa capitală.

 

„Am vorbit cu el şi ştiind că se apropie ziua executării l-am simţit mai trist, mai abătut. Se gândeşte că magistraţii malaezieni îl vor condamna la moarte la sfârşitul lunii ianuarie şi mi-a spus că weekend-ul viitor ar putea fi ultima oară când îl voi auzi. Totuşi, mai are şi speranţe că nu îl vor executa şi va fi trimis în ţară. Eu sper să fie bine şi să îl văd curând”, a declart mama tânărului pentru spynews.ro.

 

Ionuț Gologan are dreptul să vorbească cu mama sa o dată pe săptămână. „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!”, i-a transmis acesta femeii.

 

Gologan este acuzat de trafic de droguri după ce în urmă cu trei ani a fost prins în timp ce transporta 2,5 kilograme de droguri de mare risc. Instituțiile statului român încearcă să găsească soluții ca să obțină clemența în cazul tânărului român și i-au promis acestuia că vor face tot posibilul ca să îl ajute ca să scape de pedeapsa capitală și să fie transferat în România, unde să își ispășească pedeapsa pentru trafic de droguri.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAmbasadorul SUA, Hans Klemm, în vizită la Iași: „Vreau să învăţ cât mai multe lucruri despre oraşul dumneavoastră”
Articolul următorCioloș îi refuză pe liberali: declină propunerea de modificare a Legii electorale prin Ordonanță de Urgență. „Nu este democratic”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments